Το κατάστημά μας

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία !
Τηλ: 210.4907900


Αν δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν στο e-shop μας ή δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα για την αγορά σας, καλέστε μας ή ρωτήστε μας με ένα e-mail για τη διαθεσιμότητα.

Ποιοί Είμαστε

 

Ο πατέρας μας Παναγιώτης Γρούβας και η μητέρα μας Χρυσούλα Τοπιντζή γνωρίστηκαν το 1988 σαν αθλητές του τότε μεγάλου συλλόγου Π.Ο.Β.Ε.

Η αγάπη τους, τους οδήγησε λίγα χρόνια μετά στα σκαλιά της εκκλησίας φυσικά με τα ποδήλατα τους και στην συνέχεια αποχώρισαν από την εκκλησία με Tandem.

Το 1989 ο πατέρας μας ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία RALEIGH του κυρίου Ε. Κάτσαρη επί τής οδού Αλκιβιάδου 29 στην Αθήνα σαν μηχανικός έως το 1991.

Στην εταιρεία αυτή εξυπηρετούσε εκτός των πελατών λιανικής και χονδρικής, ομάδες όπως τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Αμαρουσίου καθώς και πολλούς αθλητές άλλων ομάδων.

Στην συνέχεια εργάστηκε από το 1991 μέχρι τον Αύγουστο τού 1996 στο κατάστημα ποδηλάτων τού κυρίου Χρήστου Τσιμπίδη (Πατησίων και Στουρνάρα) ο οποίος για τον πατέρα μας υπήρξε και ο μεγάλος του Μέντορας.

Μαζί λοιπόν με τον κυρ. Χρήστο έφτιαχναν τα κουρσάκια MERCIER, ALAN.LITAGE κλπ. με πολύ μεράκι και αγάπη για την δουλειά τους.

Την ίδια περίοδο ήταν και μηχανικός στο ΑΣΑΕΔ έχοντας αρκετές αποστολές εκτός της χώρας μας.

Έχει συνδράμει σε πολλούς αγώνες ποδηλασίας (γύρους, τοπικά πρωταθλήματα κλπ.) σαν κριτής, ή έφορος διαδρομής με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2004 στο ποδηλατοδρόμιο, ατομικό χρονόμετρο, σιρκουί και MTB σαν έφορος διαδρομής και συνοδός μοτό.

Εμείς τα παιδιά τους Αναστασία, Ελευθέριος, και ο μικρός Σπύρος 21 χρόνια μετά αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας κατάστημα πραγματοποιώντας το όνειρο του πατέρα μας για ενα χώρο όπου να μπορεί ο καθένας μικρός ή μεγάλος, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας να βρεί αυτό που του ταιριάζει αφού μπορεί να επιλέξει μέσα απο μια μεγάλη γκάμα ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, ένδυσης, υπόδυσης καθώς και εξειδικευμένο service.

Στις 28 Ιουνίου του 2012 εγκαινιάσαμε την επιχείρηση μας και περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στην ΝΙΚΑΙΑ στη Λεωφόρο 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 35.


Προσφορές

Όλες οι προσφορές

Πληροφορίες