Το κατάστημά μας

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία !
Τηλ: 210.4907900


Αν δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν στο e-shop μας ή δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα για την αγορά σας, καλέστε μας ή ρωτήστε μας με ένα e-mail για τη διαθεσιμότητα.

Muc-off 5X PREMIUM BRUSH KIT

Muc-off 5X PREMIUM BRUSH KIT

Muc-off 5X PREMIUM BRUSH KIT

40,50€

Αγορά

Προσθήκη στα αγαπημένα

Λεπτομέριες Προϊόντος

Η σύνθετη τρίχα με μαλακό πινέλο έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει το πλαίσιο και τα εξαρτήματά σας, ενώ φροντίζει για ευαίσθητα τελειώματα. Η νέα σχεδίαση διαθέτει μια ανθεκτική λαβή ανθεκτική στην κρούση που δεν θα γλιστρήσει σε ακραίες συνθήκες, μια μεγάλη κεφαλή για γρήγορο καθαρισμό μεγάλων περιοχών και ζώνες κρούσης από καουτσούκ για μέγιστη προστασία.

Η Βούρτσα Λεπτομέρειες είναι ιδανική για την επίτευξη σκληρής μετατόπισης ρύπων σε γρανάζια, πλήμνες και άλλες στενές περιοχές, όπως βάσεις ανάρτησης ή στεφάνες πιρούνι. Η νέα σχεδίαση διαθέτει μια ανθεκτική λαβή ανθεκτική στις κρούσεις που δεν θα γλιστρήσει σε ακραίες συνθήκες, ανθεκτικές τρίχες από νάιλον και ζώνες κρούσης από καουτσούκ για μέγιστη προστασία σε ευαίσθητα φινιρίσματα.

Το Claw Brush διαθέτει κατασκευή υψηλής ποιότητας με τριπλές κεφαλές βουρτσών με σκληρές τρίχες από νάιλον και ενσωματωμένη ξύστρα για απόφραξη λάσπης. Είναι ιδανικό για αλυσίδες, κασέτες και γρανάζια και είναι ακόμη συμβατό με 10 ταχύτητες.

Η Βούρτσα Τροχών & Εξαρτημάτων μας έχει σχήμα και περίγραμμα ειδικά για να καθαρίζει εύκολα τις ζάντες και τις ακτίνες. Ο σχεδιασμός του διαθέτει μια ανθεκτική λαβή ανθεκτική στις κρούσεις που δεν θα γλιστρήσει σε ακραίες συνθήκες, ανθεκτικές τρίχες από νάιλον και ζώνες κρούσης από καουτσούκ για μέγιστη προστασία σε ευαίσθητα φινιρίσματα.

Το Two Prong Brush είναι ιδανικό για την επίτευξη σκληρής μετατόπισης ακαθαρσιών σε ακτίνες, δίσκους, κραδασμούς, μανιβέλες, συνδέσμους και πεντάλ. Ο σχεδιασμός του διαθέτει μια ανθεκτική λαβή ανθεκτική στις κρούσεις που δεν θα γλιστρήσει σε ακραίες συνθήκες και ανθεκτικές τρίχες από νάιλον. Οι διπλές κεφαλές βουρτσών μπορούν να αλλάξουν και να επανατοποθετηθούν για να φτάσουν στις πιο στενές περιοχές.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Γραψτε την κριτικη σας

Muc-off 5X PREMIUM BRUSH KIT

Muc-off 5X PREMIUM BRUSH KIT

Γραψτε την κριτικη σας

Προσφορές

Όλες οι προσφορές

Πληροφορίες