Το κατάστημά μας

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία !
Τηλ: 210.4907900


Αν δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν στο e-shop μας ή δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα για την αγορά σας, καλέστε μας ή ρωτήστε μας με ένα e-mail για τη διαθεσιμότητα.

Muc-off NANO TECH BIKE CLEANER

Muc-off NANO TECH BIKE CLEANER

Muc-off NANO TECH BIKE CLEANER

14,00€

Αγορά

Προσθήκη στα αγαπημένα

Λεπτομέριες Προϊόντος

Χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη φόρμουλα Nano Tech, το Muc-Off περιορίζει το grime πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε να πείτε «OMG! ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή τις συνθήκες οδήγησης. Αυτό το κλασικό ροζ Bike Cleaner έχει απίστευτη δύναμη καθαρισμού, επειδή περιέχει επαναστατική τεχνολογία Nano που διαλύει βρωμιά και βρωμιά σε μικροσκοπικά επίπεδα, ενώ παράλληλα φροντίζει για το λεπτό φινίρισμα της μοτοσυκλέτας σας. Επειδή χρησιμοποιούμε τα καλύτερα συστατικά και τασιενεργά, η φόρμουλα Muc-Off μας είναι ένα προσεκτικά προστατευμένο εμπορικό μυστικό.

Είναι το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό εκεί έξω και δεν χρειάζεται καν κανένα από αυτά τα δυσάρεστα, επικίνδυνα οξέα ή χημικά. Στην πραγματικότητα, το απόλυτα ροζ καθαριστικό μας είναι * βιοαποικοδομήσιμο, απαλλαγμένο από οξέα, CFC και διαλύτες και είναι αλκαλικό, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε με συνείδηση χωρίς ενοχές. Είναι ασφαλές σε όλες τις επιφάνειες και είναι ακόμη και δίσκο φρένων και φιλικό για τακάκια

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Γραψτε την κριτικη σας

Muc-off NANO TECH BIKE CLEANER

Muc-off NANO TECH BIKE CLEANER

Γραψτε την κριτικη σας

Προσφορές

Όλες οι προσφορές

Πληροφορίες