Το κατάστημά μας

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία !
Τηλ: 210.4907900


Αν δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν στο e-shop μας ή δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα για την αγορά σας, καλέστε μας ή ρωτήστε μας με ένα e-mail για τη διαθεσιμότητα.

AMINO ULTRA ENDURANCE

AMINO ULTRA ENDURANCE

AMINO ULTRA ENDURANCE

23,00€

Αγορά

Προσθήκη στα αγαπημένα

Λεπτομέριες Προϊόντος

Φανταστείτε ένα φυσικό προϊόν που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προχωρήσετε περισσότερο και τελικά να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα διασφαλίζοντας ότι το σώμα σας διατηρείται σε βέλτιστη κατάσταση απόδοσης. Η Muc-Off δημιούργησε αυτό το προϊόν - Παρουσιάζοντας την κρέμα Muc-Off Amino Ultra Endurance.

Αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας έχει μεγιστοποιηθεί για σοβαρή αντοχή, τότε η κρέμα Amino Ultra Endurance της Muc- Off θα ρυθμίσει το σώμα σας να είναι έτοιμο για οτιδήποτε. Κατά τη διάρκεια της έντονης εκπαίδευσης και του ανταγωνισμού, τα απόβλητα όπως το γαλακτικό οξύ και το αμμωνιακό μπορούν να συσσωρεύσουν και να μειώσουν την απόδοσή σας. Οι μύες διασπώνται επίσης φυσικά κατά τη διάρκεια της άσκησης και οι πρωτεΐνες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ομάδες αμινοξέων, παίζουν ζωτικό ρόλο στην οικοδόμηση και την αποκατάσταση των μυών.

Η κρέμα Ultra Endurance Muc-Off χρησιμοποιεί ειδικά προηγμένη τεχνολογία «Amino Patch» για να προστατεύσει τα μυϊκά σας κύτταρα από τη συσσώρευση γαλακτικού που είναι ο κύριος λόγος εξάντλησης.

Το πλεονέκτημα της χρήσης αμινοξέων σε μια κρέμα είναι ότι μπορείτε να τα αισθανθείτε να λειτουργούν σχεδόν αμέσως, παραδίδονται στην κυκλοφορία του αίματος απευθείας μέσω των μυών και όχι να καταναλώνονται σαν δισκία. Η κρέμα μας επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή των αμινοξέων, απευθείας στους πιο σημαντικούς μύες που χρησιμοποιούνται στο άθλημά σας. Η αποτελεσματικότητα των δισκίων μπορεί να μειωθεί καθώς πρέπει να περάσει από το πεπτικό σας σύστημα πριν φτάσει ακόμη και σε μυ.

Συμβουλή: Συνδυάστε το Amino Ultra Endurance και το Amino Explosive Power για αθλήματα συνδυασμένης δύναμης και αντοχής

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Γραψτε την κριτικη σας

AMINO ULTRA ENDURANCE

AMINO ULTRA ENDURANCE

Γραψτε την κριτικη σας

Προσφορές

  • CICLOSPORT NAVIC 50 GPS

    Ψηφιακό κοντέρ ποδηλάτου με δέκτη...

    80,60€ (-38%) 130,00€
Όλες οι προσφορές

Πληροφορίες